Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:09 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 18:07

Αγρίνιο-18 Ιουνίου: έκθεση προϊόντων – γευσιγνωσίας στο συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά eπιχειρείν 2022» που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022, στο Αγρίνιο από την AgrinioMedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ).

Στον συνεδριακό πολυχώρο EMILEON, κατά τις ώρες 10:00 έως 16:00, θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που συνθέτουν το οικονομικό περιβάλλον και οι συνέπειές τους στην περιφερειακή ανάπτυξη. Τουρισμός, ενέργεια και αγροτοδιατροφικός τομέας θα τεθούν επί τάπητος στις ομιλίες των εκπροσώπων της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του ακαδημαϊκού χώρου και  θεσμικών φορέων από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, τον τεχνικό κόσμο, την ενέργεια, τον τουρισμό.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης ωστόσο θα αποτελέσει και η έκθεση προϊόντων – γευσιγνωσίας, με την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων.

Το κοινό που θα βρεθεί στο EMILEON το πρωί του Σαββάτου θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει και να δοκιμάσει μερικά χαρακτηριστικά προϊόντα του δυναμικού αγροτοδιατροφικού κλάδου της Αιτωλοακαρνανίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.