Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 17:46

Άγριες Μέλισσες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 129 – 132

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Άγριες Μέλισσες πλησιάζουν σιγά σιγά στο τέλος τους και τα επόμενα επεισόδια (129-132) έρχονται να απογειώσουν την αγωνία. Απρόσμενες συναντήσεις, απρόοπτα γεγονότα και καθηλωτικές εξελίξεις. Δείτε αναλυτικά περιλήψεις και φωτογραφίες των επεισοδίων!

Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ακύλα στο επεισόδιο 129

Η παρέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκροτητή είναι καίρια, παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται. Ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται, τελικά, να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη.

Η απάτη του Δούκα στο επεισόδιο 130

Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσά τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν, ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μια παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία. Η απάτη του Δούκα, με τον ψεύτικο εκβιασμό, θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης, μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Θα τα καταφέρει;

Ο θάνατος του Θανάση στο επεισόδιο 131

Ο θάνατος του Θανάση συγκλονίζει το Διαφάνι, ενώ όλοι είναι σίγουροι για την ενοχή του Ακύλα. Η Παγώνα καταρρακώνεται, ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Η σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή αρχίζει να κλονίζεται ύστερα απ’ την εξαφάνισή του, αλλά και την επιθυμία του να παραδοθεί. Η Ζωή περνάει στην αντεπίθεση και καταφέρνει να διώξει τον Ακύλα απ’ το σπίτι, στα επόμενα επεισόδια (129 – 132) των Άγριων Μελισσών. Ο εισαγγελέας Κουρτέσης παρουσιάζει στον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο ένα παράτολμο σχέδιο για να οδηγήσει τον Ακύλα στη Δικαιοσύνη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή παίρνουν μια μεγάλη απόφαση που θα ταράξει τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Η ώρα της δικαίωσης στο επεισόδιο 132

Όλοι είναι συντετριμμένοι μετά τον θάνατο του Θανάση και το χωριό βυθίζεται στη θλίψη. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να πουλήσουν την περιουσία τους, παρά τις προσπάθειες του Δούκα και της Μυρσίνης να τους αλλάξουν γνώμη. Ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Ζάχος ακολουθούν την πρόταση του Κουρτέση και καταθέτουν όσα γνωρίζουν για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ. Ο Ακύλας, ο Μελέτης, ο Ντούνιας, αλλά κι όλοι οι ένοχοι αυτής της υπόθεσης συλλαμβάνονται. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης; Θα οδηγηθούν στη φυλακή;

youfly.com

Διαβάστηκε 483 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 17:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.