Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 18:17

Ο «Δούκας» αναλαμβάνει… τηλεπαιχνίδι;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ρόλο-έκπληξη, στον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί, αναμένεται να αναλάβει ο Λεωνίδας Κακούρης τη νέα σεζόν, ο… Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο πρωταγωνιστής των «Αγριων μελισσών» του ΑΝΤ1 αφήνει το Διαφάνι και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει… τηλεπαιχνίδι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, ο «Δούκας» παίζει πολύ δυνατά για να είναι ο παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ, «Lingo», με γρίφους κρυμμένων λέξεων. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να «κλειδώσει» το deal. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λ. Κακούρης θα έχει διπλό ρόλο στη δημόσια τηλεόραση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός υπέγραψε ήδη για τη συμμετοχή του στη σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού». Παράλληλα με την παρουσία του στη σειρά των 14 επεισοδίων, στόχος είναι να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στην ΕΡΤ παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι «Lingo» που προορίζεται για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

enikos.gr

Διαβάστηκε 472 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.