Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 00:15

Όλα τα Σάββατα κλειστά τα καταστήματα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο Αγρίνιο (video + φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν πέρασε η πρόταση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. για 4 κλειστά Σάββατα το καλοκαίρι.

Κλειστά του Αγίου Πνεύματος -11η Ιουνίου, ανοιχτά την επόμενη Κυριακή των Βαΐων

Με απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου στα δύο χρόνια που προηγήθηκαν εν μέσω πανδημίας ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Αγρίνιο: Πρόταση για 4 κλειστά Σάββατα των καταστημάτων το καλοκαίρι από την πλειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου (video + φωτο)

Ο απολογισμός έγινε από τον πρόεδρο του ΕΣΑ Σωκράτη Κωστικογλου και ακολούθησαν τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης σε πλήρη αντίθεση ως προς τις εκτιμήσεις. Από όλες τις πλευρές πάντως έγινε σαφές ότι ο εμπορικός κόσμος έχει πιεστεί σφόδρα και με αποφάσεις για την πανδημία που δεν του αναλογούσαν.

Η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε τελικά όλα τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου να είναι κλειστό τα καταστήματα στο Αγρίνιο, αντίθετα από την πρόταση του Προέδρου και του Δ.Σ. που ήθελε 4 Σάββατα κλειστά μόνο.

Επίσης αποφασίστηκαν κλειστά μαγαζιά την ημέρα του Αγίου Πνεύματος που θα γίνει τριήμερο με το Σάββατο της 11ης Ιουνίου ημέρα αργίας για το Αγρίνιο (ένα ακόμη τριήμερο κλειστά το καλοκαίρι).

Να σημειωθεί ότι για το πενθήμερο υπήρχαν φωνές όπως του πρώην Προέδρου Πάνου Μπεσίνη που ζητούσαν να μην τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία και να είναι ανοιχτά τα καταστήματα όλα τα Σάββατα. Η εξέλιξη πάντως αυτή αναμένεται να δρομολογήσει κινητικότητα εντός του Εμπορικού Συλλόγου.

Επίσης εκτεταμένη συζήτηση έγινε για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 401 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 00:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.