Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 20:26

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα μαγιό της έκανε το πρώτο της μπάνιο – Κορμί λαμπάδα και πανάκριβο μαγιό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα μαγιό της έκανε το πρώτο της μπάνιο και άφησε άφωνους τους θαυμαστές της με την άψογη σιλουέτα που διαθέτει.

Πρόκειται για μία από τις ωραιότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, την οποία απολαμβάνουμε κάθε πρωί, μέσα από τη συχνότητα του Alpha, στην εκπομπήSuper Κατερίνα”.

Η άψογη σιλουέτα της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια θα μπορούσε να είναι μοντέλο, καθώς διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, καθώς, επίσης, ένα πανέμορφο πρόσωπο, ενώ ποζάρει με μεγάλη άνεση στον φωτογραφικό φακό.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η παρουσιάστρια έκανε το πρώτο της μπάνιο και μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου ποζάρει με μαγιό, αφήνοντας τους ακόλουθούς της με το στόμα ανοιχτό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με τα μαγιό της

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα μαγιό της έκανε το πρώτο της μπάνιο - Κορμί λαμπάδα και πανάκριβο μαγιό Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα μαγιό της έκανε το πρώτο της μπάνιο - Κορμί λαμπάδα και πανάκριβο μαγιό Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα μαγιό της έκανε το πρώτο της μπάνιο - Κορμί λαμπάδα και πανάκριβο μαγιό

enimerotiko.gr

Διαβάστηκε 647 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.