Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 29 Μαϊος 2022 08:40

Άγριες Μέλισσες: Περίληψη και φωτογραφίες επεισόδια 121 – 124

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με τα επόμενα επεισόδια (121 – 124) που θα καθηλώσουν…

Ο Ξανθός στην αντεπίθεση, στο επεισόδιο 121

Ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί. Η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή.

Πηνελόπη Μυρσίνη

Καφενείο Διαφάνι Άγριες Μέλισσες

Ο Ξανθός δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα. Ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή, ενώ η Ουρανία κι ο Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους. Μια δολοφονία θα ταράξει, γι’ άλλη μια φορά, τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

Νικηφόρος Κωνσταντής επόμενα επεισόδια άγριες μέλισσες 121 124

Αδελφές Σταμίρη επόμενα επεισόδια άγριες μέλισσες 121 124

Ο Ζάχος εκτός ελέγχου, στο επεισόδιο 122

Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Παναγιώτης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα.

Ο Ζάχος μετανιωμένος

Η Ελένη πλάι στον Ζάχο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς άγριες μέλισσες (121-124), ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης.

Αναστάτωση στο Διαφάνι, στο επεισόδιο 123

Οι εφημερίδες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου, παρά τις συμβουλές του Φραγκούδη.

Δρόσω Κωνσταντής

Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη, που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος. Στα επόμενα επεισόδια άγριες μέλισσες (121- 124) ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο. Πού θα οδηγήσει αυτή η ανάκριση;

Ενωμένοι οι Σεβαστοί, στο επεισόδιο 124

Ο Κωνσταντής κι ο Νικηφόρος δεν δέχονται τον εκβιασμό του Μοσχοβάκη και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν απ’ το έργο του αεροδρομίου. Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα ότι πίσω απ’ την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν ο Μεγαρίτης, ενώ το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει τον Ρακιτζή ναυαγεί γι’ άλλη μια φορά.

Ο Δούκας Οπλίζει

Η Αιμιλία φέρνει μια ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

Δούκας μυρσίνη ακύλας επόμενα επεισόδια άγριες μέλισσες 121 124

youfly.com

 

 
Διαβάστηκε 484 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαϊος 2022 08:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.