Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 00:09

Κάλεσμα του Α.Ο. Αγρινίου για μεγαλύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη διάθεσή τους για να γίνει το παραπάνω βήμα στα μπασκετικά πράγματα της πόλης εξέφρασαν οι άνθρωποι του Α.Ο. Αγρινίου σε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου  που έδωσαν απόψε (27.05.22) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο πάνελ για την ενημέρωση και τη συζήτηση, αν και έλλειψε ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Κόκκιος λόγω ενός μικρού ατυχήματος που είχε, βρέθηκαν από τη διοίκηση οι: Νίκος Καρβελάς, Νίκος Τσιαμάκης και Αλέξης Γουργολίτσας καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Περιβόλας.

Το «παρών» έδωσαν αντιδήμαρχοι της πόλης (τον λόγο πήραν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ζαρκαβέλης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Φωτάκης εκφράζοντας την στήριξή τους στην ομάδα και την προσπάθεια, ενώ παρών ήταν και ο Σπύρος Φλώρος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Τουρισμού που είναι γνωστό ότι είναι πολύ κοντά στην ομάδα), δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Νίκος Γκρίζης,  ο Πάνος Καψάλης της μείζονος αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι άλλων σωματείων της πόλης (Αλφα93, Ακαδημίες).  Ακόμη, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου κύριοι Κωστίκογλου και Μπλέτσας, οι οποίοι επίσης έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της ομάδας, φίλαθλοι της ομάδας και άνθρωποι που στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Παρόντες ήταν και παλιές δόξες της ομάδας καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Παπαθανάσης που παρακολουθεί από κοντά τις εκδηλώσεις του Α.Ο. Αγρινίου.

Στην αποτίμηση που έγινε τονίστηκε ότι η φετινή χρονιά κρίνεται ως επιτυχημένη μετά τη σωτηρία και την παραμονή του συλλόγου στην Α2, όμως τώρα είναι ο καιρός να συμβάλουν ακόμη περισσότεροι φίλοι της ομάδας και να προσφέρουν από όποιο πόστο μπορούν. Ο στόχος αναφέρθηκε πολλές φορές: το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει.

Ο Α.Ο. Αγρινίου έχει ακαδημίες με 80 παιδιά που δεν πληρώνουν αντίτιμο και φιλοδοξεί να ενώσει τα τοπικά ταλέντα ώστε να μην χρειάζεται να φεύγουν από την πόλη για να παίξουν μπάσκετ.

Έγινε λόγος για τις υποδομές που είναι κατώτερες και από μικρότερες πόλεις ενώ ξεκαθαρίστηκε, από τους ανθρώπους της ομάδας, ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα με τη φημολογία που υπάρχει ότι ο Α.Ο. Αγινίου  μπορεί να δώσει το ΑΦΜ του σε άλλον σύλλογο (έχουν ακουστεί η Μύκονος ή τα Γιάννενα) για να παίξει στην κατηγορία.

«Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο μαζί μας, για να μην κάνουν άθλο πέντε άνθρωποι που τρέχουν το σύλλογο. Η βοήθεια μπορεί να είναι οποιαδήποτε, δεν μιλάμε μόνο για οικονομική, η οποία φυσικά είναι καλοδεχούμενη αν έρθει. Ως φίλαθλος όποιος μπορεί, ως χορηγός κάποιος άλλος, βοηθητικά από άλλους ρόλους, θέλουμε κόσμο να διαθέσει κόπο και χρόνο για την πόλη και τον αθλητισμό, για το μπάσκετ που αγαπάμε», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Τσιαμάκης,

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 455 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.