Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:52 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 12:30

Προγραμματισμός διοργάνωσης εκδήλωσης Γευσιγνωσίας & Έκθεσης στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την AgrinioMedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης, υποστηρίζει την διοργάνωση εκδήλωσης Γευσιγνωσίας & Έκθεσης  στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 στον συνεδριακό πολυχώρο EMILEON, στο Αγρίνιο, (ωράριο λειτουργίας 10.00 έως 17.00.)και καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα να δηλώσουν συμμετοχή στον αρμόδιο υπάλληλο του  Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρόμπολα  Γεώργιο αποστέλλοντας ηλεκτρονικά αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής είτε στα κατωθι e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων περιπτέρων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαβάστηκε 461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.