Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:32 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 10:25

Συντονιστικό πολιτών: “Δύο τροχαία μόνο χθες στο Αγρίνιο-Καρπενήσι, αλλά σιγή ιχθύος”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αφορμή για νέα παρέμβαση από το Συντονιστικό πολιτών σχετικά με το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι στάθηκαν τα δύο χθεσινά τροχαία (22.05.22) που σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο.

Με κείμενο που απευθύνεται στους αιρετούς, καυτηριάζεται το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία αναφορά από τον αρμόδιο υπουργό κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αιτωλοακαρνανία και τίθεται το ερώτημα ποιες ενέργειες έγιναν μετά.

Τι αναφέρει το Συντονιστικό:

Χθες Κυριακή 22-05-2022 δύο τροχαία (Καλεσμένο, Ραϊνες) έγιναν στον πολύπαθο δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι το ένα μάλιστα θανατηφόρο.

Κύριε Παπαναστασίου, Κύριε Σουλιώτη, Κύριε Καρδαμπίκη, Κύριε Τριανταφυλλάκη,

Κύριε Καραγκούνη, Κύριε Λιβανέ, Κύριε Βαρεμένε, Κύριε Μωραϊτη, Κύριε Κωνσταντόπουλε

Κύριε Φαρμάκη, Κύριε Τασσιέ,

Κύριοι Βουλευτές, Περιφερειάρχες που συμμετείχατε στη συνάντηση της 12 Μαρτίου στο Αγρίνιο για το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία.

Κύριε Σαλμά, Κύριε Παπαναστάση, Κύριε Κοντογιώργο που ήσασταν απόντες από τη συνάντηση

Θα ενημερώσετε τον κόσμο που αγωνιά γιατί το Υπουργείο δεν συμπεριλαμβάνει πουθενά στις εξαγγελίες του το συγκεκριμένο έργο; Γιατί δεν ανέφερε τίποτα ο Υπουργός Υποδομών στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αιτωλοακαρνανία; Ποιες ενέργειες κάνατε μετά τη συνάντηση;

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.