Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 20:10

Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” παρουσιάζει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο στους σχεδιασμούς του ΓΕΣ είναι η άμεση αλλαγή του τρόπου κατάταξης των νεοσυλλέκτων στρατιωτών.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι στη νότια Ελλάδα θα λειτουργήσουν σε διάφορες πόλεις και πάλι Κέντρα Νεοσυλλέκτων.

Το παράδοξο είναι ότι, σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ ότι το στρατόπεδο “Σπύρου Μουστακλή” στο Μεσολόγγι δεν μπορεί να λειτουργήσει και πάλι για Κέντρο Νεοσυλλέκτων διότι έχει χαρακτηριστεί και λειτουργεί ως “βιωματικό μουσείο”!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι αποτέλεσμα εσφαλμένης πληροφόρησης του συντάκτη του άρθρου και τίποτε παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι για τον απλούστατο λόγο ότι οι εγκαταστάσεις στο στρατόπεδο Μουστακλή πληρούν στο ακέραιο τις προϋποθέσεις για την αποστολή αυτή.

messolonghinews

Διαβάστηκε 208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.