Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 15:03

Αγρίνιο: Δωρεάν μετρήσεις δείκτη μάζας σώματος, αρτηριακής πίεσης, σακχάρου, ολικής χοληστερίνης (Δευ 23 - Παρ 27/5/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα πλαίσια του προγράμματος «Διατροφή και Υγεία» που υλοποιούν οι ΤΟΜΥ Αγρινίου σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Ιατρείο, Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, θα διενεργηθούν δωρεάν μετρήσεις δείκτη μάζας σώματος, αρτηριακής πίεσης, σακχάρου, ολικής χοληστερίνης, σφίξεων και κορεσμού οξυγόνου, στο χώρο  του Κοινωνικού Ιατρείου, στην οδό Κωστή Παλαμά 20.

Οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν από την Δευτέρα 23/5/2022 έως την Παρασκευή 27/5/2022,ώρα 9:00-12:00, έχοντας μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους.

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σε θέματα διατροφής και παχυσαρκίας, που τόσο έχουν επηρεαστεί από την Πανδημία.

Στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι ένα υγιές βάρος και μια βασική διατροφή που θα μας στηρίζει στην καθημερινότητα, δίνοντάς μας ευεξία και ενέργεια.

Άλλαξε τρόπο διατροφής!

Άλλαξε τρόπο ζωής!

Διαβάστηκε 258 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.