Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 00:39

REN – Διαδικτυακή εκδήλωση του Δικτύου Αγροτικής Απασχόλησης (Τρι 17/5/2022 10:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δίκτυο Αγροτικής Απασχόλησης (Rural Employability Network) θα φιλοξενήσει στις 17 Μαΐου από τις 10 έως τις 11:00 (CET) την online εκδήλωση “Αγροτική Ανάπτυξη: Κοινωνική καινοτομία για τη δημογραφική πρόσκληση στην Ευρώπη”.

Αυτή η εκδήλωση προτείνει να μοιραστούν οι τάσεις στην κοινωνικοεργατική ένταξη στις αγροτικές κοινότητες, όχι μόνο ως ευκαιρία δημιουργίας δικτύων, αλλά και για εξεύρεση κοινών λύσεων σε προκλήσεις που επηρεάζουν την απασχόληση στις αγροτικές περιοχές.

Η αναζωογόνηση των αγροτικών περιοχών μπορεί να επιτρέψει στις οντότητες του τρίτου τομέα να δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας χωρίς αποκλεισμούς, καθώς και να αποτελέσει μια πιθανή λύση στη δημογραφική πρόκληση σε πιο ερημωμένες περιοχές.

  • Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.
  • Για εγγραφή στην εκδήλωση πατήστε εδώ.
Διαβάστηκε 151 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 00:43
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.