Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:57 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 13:47

Πραγματοποιήθηκε η 3η Ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με θέμα τη  λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2022 πραγματοποιήθηκε η 3η Ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκε η ανάγκη συνέχισης της καταγραφής των ελλείψεων και η  διαρκής ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Στους πρόεδρους  Κοινοτήτων που συμμετείχαν στη σύσκεψη τονίστηκε η σημασία  δημιουργίας ομάδων πολιτών  που θα ενημερώσουν έγκαιρα τις επιχειρησιακές δυνάμεις.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος  o Δήμος Αγρινίου  προετοιμάζεται για  όλα όσα  προβλέπονται στο Γενικό  Σχέδιο  Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία “ΙΟΛΑΟΣ”:

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την καλή συνεργασία. Με συντονισμό και υπευθυνότητα θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε  ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος από τις πυρκαγιές. Βασική μας προτεραιότητα είναι η πρόληψη και γι αυτό ξεκινήσαμε  νωρίς ώστε να σχεδιάσουμε όλες τις  απαραίτητες ενέργειες».

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.