Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 12:22

Παναιτωλικός: Συμπαραστεκόμαστε στον Νταγκό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ναντρέι Ντακό κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση από κάποιους οπαδούς του Ιωνικού, αναφέροντας:

«Έμαθα πολλά σήμερα για τον ρατσισμό και την ζωή. Όταν βλέπεις γυναίκες, άνδρες, ηλικιωμένους, ακόμα και παιδιά να σε προσβάλλουν, να σε φτύνουν και να ουρλιάζουν σαν μαϊμούδες νιώθεις λύπη για την επόμενη γενιά. Το ποδόσφαιρο πρέπει να εκπαιδεύει, είναι η πρώτη φορά που ζω κάτι τέτοιο. Ζήτω συγγνώμη εάν παρασύρθηκα εις βάρος της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του αντιπάλου για αυτό το μάθημα ζωής που θα με κάνει δυνατότερο. Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό που ήταν μαζί μου καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου».

Θέση πήρε και η ΠΑΕ στηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή της με ανάρτηση στα social media:

«Η βία, ο ρατσισμός, οι φυλετικές διακρίσεις, δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο. Είναι χρέος όλων μας να απομονώσουμε κάθε ρατσιστική συμπεριφορά. Συμπαραστεκόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας @drey_dago7 και μαζί του συνεχίζουμε την προσπάθεια για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων».

panetolikos 16 5 2022

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.