Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:01 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 23:47

Κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου σε αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση στο Άκτιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 καλεί όλους τους φορείς και όλο το λαό του Αγρινίου να συμμετέχουν σε διαμαρτυρία στην πύλη της βάσης του Ακτίου.

H ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 καλεί όλους τους φορείς και όλο το λαό του Αγρινίου να συμμετέχουν μαζικά στη διαμαρτυρία στην πύλη της βάσης του Ακτίου. Διαμαρτυρία που είναι ενταγμένη στην Πανελλαδική δράση που οργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), κλιμακώνοντας τον αγώνα μας για να εκφραστεί μαζικά και μαχητικά η καταδίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου και της εμπλοκής της χώρας μας σ΄αυτόν αλλά και στους ΑμερικαΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς.

Να απαντήσουμε αποφασιστικά στην χυδαία ευρωατλαντική προπαγάνδα, η οποία θέλει να στοιχίσει τον λαό πίσω από τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, που ευθύνονται για χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και εκατομμύρια πρόσφυγες-ξεριζωμένους.

Δυναμώνουμε την πάλη για να κλείσουν ΤΩΡΑ όλες οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις.

Να σταματήσει, να ματαιωθεί οποιαδήποτε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και πολεμικού υλικού εκτός συνόρων.

Κανένας φαντάρος, υπαξιωματικός και αξιωματικός να μην σταλεί στις ιμπεριαλιστικές αποστολές.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.