Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:08 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 18:34

Αιτωλικό: Έκκληση για βοήθεια σε μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου με σοβαρή καρδιοπάθεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού παρακαλεί ώστε να βοηθηθεί οικονομικά μαθητής της Β ΄ τάξης του σχολείου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, το παιδί πάσχει εκ γενετής από συγγενή καρδιοπάθεια κ έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά.

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο θανατηφόρας καρδιακής αρρυθμίας (είχαμε δύο περιστατικά μέχρι τώρα …..το τελευταίο έλαβε χώρα το Μ. Σάββατο)είναι επιτακτική ανάγκη η χρήση απινιδωτή ο οποίος θα βοηθήσει την καρδιά να λειτουργήσει μέχρι να προλάβει το παιδί να πάει με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου συνεχίζει:

«Η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο απαιτούμενο χρηματικό ποσό της τοποθέτησης χειρουργικά του απινιδωτή κι απευθύνει έκκληση σε Συλλόγους Γονέων αλλά κ σε οποιονδήποτε επιθυμεί κ δύναται ατομικά να βοηθήσει.
Είναι διαθέσιμα όλα τα στοιχεία του παιδιού (γνωματεύσεις ιατρών, εξετάσεις κ αποτελέσματα προηγούμενων επεμβάσεων κ.α) για περαιτέρω ενημέρωση.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν κατάθεση οποιουδήποτε ποσού στον παρακάτω ερανικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας GR1401103050000030576228800 ».

H ανάρτηση του Συλλόγου:


agriniopress.gr

Διαβάστηκε 399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.