Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 20:28

Αγρίνιο: Θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα – Δείτε εικόνες και βίντεο από την επίσκεψη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο έφθασε απόψε (13.05.22) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας έχοντας νωρίτερα περιοδεύσει στην Άρτα.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από συγκεντρωμένους στην οδό Παπαστράτου στο ύψος της Τσικνιά (πρώην Τσαλδάρη), ανάμεσά τους οι βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποίησε, στο τελευταίο σταθμό της περιοδείας του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής, σύντομη ομιλία.

“Το κλίμα γυρνάει”

“Επέλεξα την  πόλη σας όχι μόνο γιατί διαχρονικά είναι η καρδιά της προοδευτικής παράταξης αλλά και γιατί ο νομός σας είναι πάντοτε το βαρόμετρο των εκλογικών αναμετρήσεων. Και απ’ ό,τι βλέπω από την υποδοχή σας εδώ το κλιμα γυρνάει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας κάνοντας λόγο για την “πιο αληθινή δημοσκόπηση”.

Στη συνέχεια, περπατώντας σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου συνομίλησε με εμπόρους. Τη δυσμενή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί του περιέγραψε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σωκράτης Κωστίκογλου.

Διαβάστηκε 802 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 19:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/