Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 11:06

Στρώθηκαν με άσφαλτο τα πρώτα χιλιόμετρα στην Αμβρακία Οδό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άρχισε να παίρνει μορφή η Αμβρακία οδός στο κομμάτι που αφορά την παράκαμψη της Αμφιλοχίας και είναι το 2ο τμήμα που θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά το τμήμα Βόνιτσα – Άκτιο.

Πρόκειται, για τα 17 χιλιόμετρα που ξεκινούν την έξοδο της ιόνιας Οδού στον Κόμβο Αμβρακίας στο Σαμάρι, μέχρι τον κόμβο Δρυμού – Λουτρακίου στη διασταύρωση για Άγιο Βάρβαρο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο του
 e-maistros.gr, με άσφαλτο έχουν στρωθεί αρκετά χιλιόμετρα στον κάμπο της Κατούνας μέχρι το Λουτράκι ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών που εκκρεμούν είναι στους δύο κόμβους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς, προκειμένου η παράδοση της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, να δοθεί στην κυκλοφορία τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού, λίγο πριν τις άδειες του Αυγούστου.

{youtubebCoybI3CuTA}{/youtube}

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.