Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:59 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 17:41

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, η δεύτερη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  με αντικείμενο συζήτησης τα μέτρα πρόληψης και αντιπυρικής προστασίας.

Την συνεδρίαση συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας και Πρόεδρος του ΣΟΠΠ, Μαρία Σαλμά, η οποία κατά την εισήγησή της αναφέρθηκε στις αποφάσεις που ήδη έχουν ληφθεί κι αφορούν τον συντονισμό και την συνεργασία των συναρμόδιων φορέων.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αναφορά στις ενέργειες αντιπυρικής προστασίας οι οποίες είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε έχουν προγραμματισθεί να υλοποιηθούν.

Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, σκοπός και στόχος κάθε προληπτικής δράσης παραμένει η προστασία της ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Επεσήμανε δε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα για την αντιμετώπιση κάθε πιθανού κινδύνου.

Διαβάστηκε 320 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.