Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Μαϊος 2022 18:09

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου- Φιλοξενία σχολείου από Ιταλία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου φιλοξένησε από 9-5 έως 10-5 την ιταλική ομάδα μαθητών και καθηγητών από το σχολείο Di Vittorio-Padre Pio για το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «ART JURNEYS IN EUROPE» που υλοποιεί το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Μεσολογγίου ως συντονιστικό.

Η δράση έγινε μέσα στο ευρύτερο πνεύμα συνεργασίας που αποτελεί οδηγό των δυο αυτών σχολείων όλα τα χρονιά λειτουργίας.

Συγκεκριμένα οι Ιταλοί μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν σε εργαστήρια χορού, εικαστικών και θεάτρου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Νικόλαου Ντούμα, Ράπτη Ευανθίας και Σιούντα Δημήτριου. Μετά το τέλος της δράσης δόθηκαν κονκάρδες του σχολείου και επιγραφή με τη φράση “Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι Δημότης Μεσολογγίου” με πρωτοβουλία της φιλολόγου Γκόρμπα Μαγιούλας και του Διευθυντή Υφαντή Ηλία.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αιτήσεις για τις κατατακτήριες με μεγάλο ενδιαφέρον για τις κατατακτήριες εξετάσεις του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου με πολλές αιτήσεις έως τώρα από το Μεσολόγγι, την Πάτρα, το Αγρίνιο και άλλα μέρη της Δυτικής Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://gym-kall-mesol-new.ait.sch.gr/geniki-paideia/%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-3-%ce%bc%ce%b1%cf%8a%ce%bf%cf%85-2022-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

Δείτε εικόνες:

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 514 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.