Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 19:12

Έλληνας σκηνοθετεί ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάλλας με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μόνικα Μπελούτσι «ταξιδεύει» στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας – Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ο Γιάννης Δημολίτσας, σε συνεργασία με τον Τομ Βολφ, σκηνοθετεί το ντοκιμαντέρ που αφορά στη ζωή της Μαρία Κάλλας με πρωταγωνίστρια την Μόνικα Μπελούτσι, σε δική της παραγωγή.

Σύμφωνα με το σενάριο του ντοκιμαντέρ, η Μόνικα Μπελούτσι «ταξιδεύει» στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη έως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της έως τον θυελλώδη έρωτα με τον Αριστοτέλη Ωνάση.


Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Αθήνα και περιλάμβαναν το Ηρώδειο, την Ελληνική Βιβλιοθήκη Ιδρύματος Ωνάση, το Μέγαρο Μουσικής και το μουσείο της Ακρόπολης. Ακολούθησαν γυρίσματα σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, την Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο (Her Majesty Theatre), ενώ ακολουθεί το Παρίσι και η Νέα Υόρκη.


Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 493 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.