Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 18:48

Σασμός: O ALPHA βάζει τέλος στα σενάρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέλος στις φήμες, εν τη γενέσει τους, βάζει ο ALPHA. Η παραίτηση του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου, δεν πρόκειται να επηρεάσει την δημοφιλή σειρά του ALPHA.

Σαν κεραυνός έσκασε χθες η αποχώρηση του σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κωστόπουλου. Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι καταγγελίες για βιασμό, προ 12ετίας, που κατέθεσε εναντίον του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Η απάντηση του alpha στο twitter για τον Σασμό


Ο σκηνοθέτης, αν και χαρακτήρισε ψευδείς τις κατηγορίες, παραιτήθηκε γιατί δεν θέλει όλη αυτή η ιστορία να δημιουργήσει προβλήματα στους συνεργάτες του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις όμως πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα επηρεάσει όλο αυτό την επικείμενη δεύτερη σεζόν. Η απάντηση ήρθε, με επίσημο τρόπο, από τον ALPHA.

Σε αναρτήσεις τηλεθεατών στο twitter, ο επίσημος λογαριασμός του ALPHA απάντησε για τον Σασμό: «Η σειρά συνεχίζει κανονικά». Μια εξέλιξη, αναμφίβολα, χαρμόσυνη για το φανατικό κοινό της δραματικής σειράς.

youfly.com

Διαβάστηκε 522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.