Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 10:15

Αναταράξεις στον «Σασμό» μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη, αγωνία για το μέλλον της σειράς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανατρεπτικές εξελίξεις φέρνει για τη σειρά του Alpha, Σασμός, η παραίτηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου μετά τις καταγγελίες εις βάρος του περί βιασμού.

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς βρίσκονται στον αέρα γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους ιθύνοντες του καναλιού που καλούνται να βρούνε άμεσα μια λύση αναφορικά με την αντικατάσταση του σκηνοθέτη.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε από την εταιρεία παραγωγής ούτε από το κανάλι ενώ τα γυρίσματα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό μπροστά και με λίγη προσπάθεια μπορεί να φτιαχτεί ένα προσωρινό τέλος για τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωστας Κωστόπουλος δεν έχει φύγει από τη σειρά αλλά παραιτείται προσωρινά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη και οι αρχές οπότε όλα είναι ανοιχτά τη δεδομένη χρονική στιγμή αναφορικά με το μέλλον του στη σειρά.

Παράλληλα, υπάρχει μια σκέψη να συνεχίσει να σκηνοθετεί την σειρά χωρίς όμως να την υπογράφει ο ίδιος για λίγο διάστημα έως ότου υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σε αναζήτηση λύσης

Ήδη κανάλι και παραγωγή είναι σε αναζήτηση λύσης ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν και να είναι απολύτως έτοιμοι και προετοιμασμένοι για το μέλλον.

Βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα η ημερομηνία του φινάλε της σειράς όποτε είναι όλα ανοιχτά για ένα σίριαλ που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να μπει στις καρδιές των τηλεθεατών.

Κάτι τέτοιο γίνεται ξεκάθαρο από τα νούμερα που διαγράφει καθημερινά ο Σασμός στην τηλεθέαση της prime time ζώνης εκεί όπου έχει μετατραπεί στον απόλυτο κυρίαρχο της μυθοπλασίας.

Έτσι, οι όποιες εξελίξεις αναμένονται με μεγάλη αγωνία καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο project του καναλιού του Alpha που πλέον ψάχνει απαντήσεις μετά το αρχικό σοκ.

sportime.gr

Διαβάστηκε 318 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.