Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 20:13

Σασμός – Σοκ στη δίκη: «Ο Πέτρος επιτέθηκε και όπλισε πρώτος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σεμίνα δίνει τη χαριστική της βολή στη δίκη του Αστέρη, ξεστομώντας γεγονότα που θα αφήσουν άφωνους τους ενόρκους, στη σειρά Σασμός. Η νεαρή ηρωίδα εμφανίζεται από το πουθενά, χαρίζοντας μία ανάσα ανακούφισης στην Στέλλα.

Την πιο δύσκολη και περίπλοκη στιγμή, η Σεμίνα κάνει την εμφάνισή της και φέρνει την απόλυτη ανατροπή. Μόλις εισέρχεται στη δικαστική αίθουσα, όλοι μένουν άναυδοι. Η Αργυρώ και η Μαρίνα δεν περιμένουν σε καμία περίπτωση όσα ακολουθούν…

Με δάκρυα στα μάτια, η Σεμίνα εξιστορεί τα γεγονότα, επηρεάζοντας σημαντικά τη δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Οι Σταματάκηδες χαμογελούν, ενώ οι Βρουλάκηδες είναι έτοιμοι να της ορμήξουν.

Η Σεμίνα αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από λάθος του Πετρή, πως εκείνος έβγαλε πρώτος το όπλο του και η σφαίρα που τον βρήκε είναι από δικό του λάθος και όχι του Αστέρη. Αυτό τσακίζει την Αργυρώ, η οποία της επιτίθεται, κάνοντας σκηνή.

Ο Αστέρης αθωώνεται. Η Στέλλα και η Καλλιόπη αγκαλιάζονται σφιχτά για τη νίκη τους, τη στιγμή που ο Άγγελος προσπαθεί να κρατήσει σφιχτά την Αργυρώ και την Μαρίνα. Τα νέα φτάνουν ως τα Γιάννενα, με τον Σταύρο να τρέχει με το πρώτο αεροπλάνο, πλάι στην αγαπημένη του.

Η Σεμίνα κατάφερε να δικαιώσει τον Αστέρη. Οι Βρουλάκηδες, βέβαια, τη θεωρούν προδότρα. Εκείνη αισθάνθηκε την ανάγκη να πει την αλήθεια, ύστερα από πολύ καιρό.. Οι ένορκοι εξετάζουν τα στοιχεία της, φτάνοντας στην σκληρή αυτή αλήθεια του φονικού που συντάραξε την Κρήτη. Το μίσος όλων φουντώνει.

youfly.com

Διαβάστηκε 533 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 20:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.