Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 12:48

Σασμός: Συγκλόνισε ο «Τόλης» από τη Λεπενού – Το Twitter υποκλίθηκε στο ταλέντο του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη σκοτεινή του πλευρά έδειξε χθες στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» στον Alpha, ο συγκρατούμενος του Αστέρη. Ο Τόλης, τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο ηθοποιός Θάνος Μπίρκος με καταγωγή από τη Λεπενού της Δημοτικής Ενότητας Στράτου του Δήμου Αγρινίου, καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι σχολίασαν την ερμηνεία του ακόμη και στο Twitter.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο ηθοποιός, στα περισσότερα επεισόδια δείχνει το χιούμορ του, χθες όμως φανέρωσε ό,τι πιο σκοτεινό, περιγράφοντας πώς δολοφόνησε τον εραστή της συζύγου του.

O Ορφέας Αυγουστίδης τον κοιτά αποσβολωμένος να περιγράφει το σατανικό του σχέδιο και όταν τελειώνει ο Τόλης αποκτά ένα ήρεμο ύφος και προσπαθεί να πιάσει μια κατσαρίδα στο κελί του. «Ηθοποιάρα από τους λίγους ο Τόλης» σχολίασαν οι χρήστες.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 699 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.