Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 19:20

ΙΝΚΑ: Συλλογική αγωγή στις εταιρείες Ενέργειας – Τι λέει ο Γ. Λεχουρίτης στον “Δυτικά Fm” (ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) θα προχωρήσει σε συλλογική αγωγή κατά των εταιρειών Ενέργειας, προανήγγειλε στον “Δυτικά Fm 92,8” o πρόεδρος του, Γιώργος Λεχουρίτης, κάνοντας λόγο για “πανηγύρι” που έχει στηθεί σε βάρος του καταναλωτικού κοινού.

“Ο κόσμος πάει να τρελλαθεί” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λεχουρίτης αναφερόμενος στους λογαριασμούς που φθάνουν στα χέρια τους και κάλεσε ιδιώτες και επιχειρηματίες και στην Αιτωλοακαρνανία, να στηρίξουν το δικαστικό εγχείρημα ενάντια στις ρήτρες αναπροσαρμογής.

Τα χρήματα εισπράχθηκαν παράνομα, διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ και τόνισε την ανάγκη επιστροφής τους. Όπως έκανε γνωστό, παράλληλα με την αγωγή θα υπάρχουν και ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να μη μπορεί κενένας να “κατεβάσει” το ρολόι αν δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση.

Για τη συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του ΙΝΚΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου (πατήστε εδώ) ή στο σύνδεσμο syllogiki-inka.gr και να καλούν στο τηλέφωνο 211 0135199.

Στη διάρκεια της συνομιλίας του με τη Δήμητρα Λαοπόδη, ο κ. Λεχουρίτης αναφέρθηκε στην ακρίβεια που μαστίζει τους καταναλωτές και ζήτησε να καταγγέλονται τα περιστατικά αισχροκέρδειας.

Ακούστε τις δηλώσεις του προέδρου του ΙΝΚΑ στον “Δυτικά Fm”:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 516 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 19:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.