Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 15:10

Αγία Μαρίνα: Ταχύτατα αντανακλαστικά από εθελοντές στο Αγρίνιο – Να σεβαστούμε τον κόπο τους (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες ημέρες μετά το ρεπορτάζ του sinidisi.gr για τα σκουπίδια στην Αγία Μαρίνα, στο Αγρίνιο, οι εθελοντές επέδειξαν ταχύτατα αντανακλαστικά!

Στο δημοσίευμα μας καυτηριάζαμε την απουσία της προσωπικής ευθύνης, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τους εθελοντές!

Τελικά, για τέταρτη συνεχή φορά, μέλη της ομάδας “Save Your Hood Agrinio” με επιμονή αλλά και κέφι έκαναν αυτό που έκριναν αυτονόητο.

Πραγματοποίησαν με επιτυχία άλλη μια κυριακάτικη δράση.

Με τη συμμετοχή μαθητών του 6ου Λυκείου Αγρινίου, συγκέντρωσαν κάθε λογής σκουπίδι, από καφάσια μέχρι χαρταετούς, και η περιοχή στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας “άστραψε” από καθαριότητα!

Τι αναφέρει σχετική ανάρτηση

“Για 4η φορά δρούμε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας. Καταφέραμε, εδώ και κάποιους μήνες, να τοποθετηθούν καλαθάκια στον προαύλιο χώρο, ωστόσο δεν υπολογίζαμε ότι οι άνθρωποι θα πετάνε τα σκουπίδια τους ακόμα και αν ο κάδος έχει γεμίσει. Τα σκουπίδια πολλά (χαρταετοί, καρέκλες, καφάσια, καφέδες) αλλά και η ενέργειά μας ακόμα περισσότερη

20 άτομα
1500 lt. – 12 σακούλες

Ευχαριστούμε τους 11 νίντζα από το 6ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου που δεν καταλαβαίνουν από ανέμους και κρύο!”.

Με ενδιαφέρον θα καταγράφουμε την κατάσταση στην περιοχή, με την προσδοκία οι δράσεις αυτές, κάποια στιγμή, να ευαισθητοποιήσουν τους  δημότες οι οποίοι απολαμβάνουν το φυσικό περιβάλλον.

Ας μην ξεχνάμε: Αν τα σκουπίδια δεν χωρούν στους κάδους που έχουν τοποθετηθεί έξω από το εκκλησάκι, τα παίρνουμε στο αυτοκίνητο και τα εναποθέτουμε σε κάδους απορριμμάτων σε άλλα σημεία.

Φόνη Γερμενή

*Το φωτογραφικό υλικό παραχωρήθηκε από συντονιστή της  ομάδας

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 775 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.