Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:51 μμ
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:54

Αγρίνιο: με την αντιδρόμηση της Εθνικής Αντιστάσεως ήρθαν και τα «έξυπνα φανάρια»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αυριανή ημέρα (Πέμπτη 17 Μαρτίου) προγραμματίζεται η έναρξη της αντιδρόμησης της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (γνωστής και ως Καρπενησίου), βασικής οδικής αρτηρίας της πόλης του Αγρινίου. Παράλληλα θα αλλάξουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην ευρύτερη περιοχή καθώς θα αντιδρομηθούν και άλλοι δρόμοι.

Ξεκινούν παράλληλα τη λειτουργία τους τα «έξυπνα φανάρια» που τοποθετήθηκαν σε τρία σημεία που σχετίζονται με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Για την ακρίβεια λειτούργησαν ήδη από σήμερα σ’ ένα σημείο της πλατείας 28ης Οκτωβρίου  (Καραπανέικα) και συγκεκριμένα στο σημείο που διασταυρώνονται οι Εθνικής Αντιστάσεως, Γοργοποτάμου και Μπαϊμπά. Από αύριο θα τεθούν σε λειτουργία και στις διασταυρώσεις Εθνικής Αντιστάσεως- Δελφών- Φιλελλήνων (στο ύψος της πλατείας Βελουχιώτη) και Εθνικής Αντιστάσεως-Λαμπράκη και Μακρή.

Οι νέοι φωτεινοί σηματοδότες  είναι σύγχρονων προδιαγραφών (led φωτισμό) διαθέτουν αντιστροφή μέτρηση αφενός για τα δευτερόλεπτα αναμονής του πεζού ώσπου να ανάψει «πράσινο» αφετέρου για το χρόνο που απομένει για να διασχίσει το δρόμο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 679 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News