Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:38 μμ
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 13:03

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί τον Ιερόθεο: «Αισθανθήκαμε βαθιά συγκίνηση για το ενδιαφέρον του»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ήταν για όλους μεγάλη τιμή να τον υποδεχτούμε και να τον ξεναγήσουμε στο χώρο μας» αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» αναφορικά με την επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερόθεου στις εγκαταστάσεις του στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά:

«Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεο, για την επίσκεψή του στην Έδρα – Α΄ Εκπαιδευτική μας Μονάδα στο Μεσολόγγι, την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.

Ήταν για όλους μεγάλη τιμή να τον υποδεχτούμε και να τον ξεναγήσουμε στο χώρο μας. Αισθανθήκαμε βαθιά συγκίνηση για το ενδιαφέρον και την στήριξή του στο έργο μας, γεγονός που δείχνει την μεγάλη κοινωνική ευαισθησία του και τα αισθήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και αγάπης για τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες».

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 505 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News