Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  7:25 μμ
Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 09:48

Καπναποθήκες Ηλιού: Περίφραξη γύρω από το μισογκρεμισμένο κτήριο στο Αγρίνιο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σιδερένιοι πάσαλοι τοποθετήθηκαν σήμερα στο οδόστρωμα, γύρω από τις μισογκρεμισμένες Καπναποθήκες Ηλιού στο Αγρίνιο, ώστε στη συνέχεια  να δημιουργηθεί περίφραξη.

Στόχος, όπως ανέφερε στο sinidisi.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευθύμιος Γρίβας, είναι να προστατευθούν οι πεζοί καθώς ο κίνδυνος νέας κατάρρευσης είναι ορατός.

Υπενθυμίζεται ότι τμήμα του χαρακτηρισμένου από το 2002  επικινδύνως ετοιμόρροπου κτίσματος που “βλέπει” σε ακάλυπτο, κατέρρευσε το Δεκέμβριο του 2021 έπειτα από ισχυρή βροχόπτωση και συνέθλιψε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Από τις εικόνες προκύπτει ότι θα ισχύσουν σαφείς περιορισμοί  τόσο στη διέλευση όσο και τη στάθμευση των οχημάτων, τουλάχιστον επί της οδού Μεσολογγίου, όπου μέχρι τώρα, παρά την τυπική απαγόρευση, η κίνηση και το παρκάρισμα διεξαγόνταν με…ευθύνη των οδηγών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα που σχεδιάστηκαν να ληφθούν. θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, πάσαλοι έχουν τοποθετηθεί, πέραν της Μεσολογγίου, τόσο στη Γεωργίου Παπαϊωάννου (Δημάρχου) όσο και στον ακάλυπτο χώρο (μεταξύ Μεσολογγίου και Χαριλάου Τρικούπη) όπου είχε σημειωθεί η πιο πρόσφατη κατάρρευση.

Σημειώνεται ότι επί της οδού Μεσολογγίου λειτουργούν επιχειρήσεις (συνεργεία, τοποθέτησης ταπετσαριών κ.ά.) για τις οποίες θα υπάρξουν επιπτώσεις, με την αδυναμία φορτοεκφόρτωσης να αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα για τους ιδιοκτήτες τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 386 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News