Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 10:51

ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας για Νοσοκομείο: Ευχόμαστε να μην είναι λόγια του «αέρα» γιατί μετά την «απογείωση» έρχεται η ανώμαλη προσγείωση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την έκπληξή του σχετικά με τις δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου που κάνουν λόγω για την “απογείωσή” του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με έκπληξη ακούσαμε σε πρόσφατη δήλωση του τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ να μιλούν για «απογείωση» του Νοσοκομείου Αγρινίου. Πριν την «απογείωση» καλό θα ήταν να δουν πως θα επιλύσουν τα κρίσιμα προβλήματα στελέχωσης που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ίδρυμα. Σε λίγο καιρό δεν θα λειτουργεί η χειρουργική κλινική, το ίδιο και σε ακόμα χειρότερη κατάσταση η μαιευτική. Το Τμήμα αιμοδοσίας χρειάζεται άμεση ενίσχυση για να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, την ώρα που η έλλειψη φιαλών αίματος αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

Σε ευχολόγια και κινήσεις εντυπωσιασμού έχουμε όλοι χορτάσει. Στο ευαίσθητο πεδίο της υγείας χρειάζεται δουλειά και λίγα λόγια. Ταυτόχρονα, αν η «απογείωση» έχει να κάνει με τη συζήτηση που γίνεται τελευταία για συγχώνευση των Νοσοκομείων της περιφέρειας καλύτερα να μας λείπει.

Ευχόμαστε όλα αυτά να εντάσσονται σε κάποιο σχεδιασμό που θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας των πολιτών και να μην είναι λόγια του «αέρα» γιατί φοβόμαστε ότι μετά την «απογείωση» έρχεται η ανώμαλη προσγείωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/