Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:26 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 23:26

Αγρίνιο: Ανοιχτή σύσκεψη στις 12 Μαρτίου για τον πιο “αδικημένο” δρόμο της Ελλάδας (Σαβ 12/3/2022 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η συντονιστική επιτροπή πολιτών για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη βουλευτών, αυτοδιοικητικών και φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Μοναδικό θέμα θα είναι ο συντονισμός δράσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου ο δρόμος Αγρίνιο – Καρπενήσι, “ο πιο αδικημένος δρόμος της Ελλάδας”, ο οποίος από το 1995 έχει ενταχθεί στο διευρωπαϊκό δίκτυο Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία να υλοποιηθεί και να βγει η Αιτωλοακαρνανία επιτέλους από την απομόνωση», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή των πολιτών.

«Για το σκοπό αυτό απαιτείται η συστράτευση όλων των πολιτικών φορέων, βουλευτών και αυτοδιοικητικών της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. Για αυτό και η επιτροπή γνωστοποίησε το κάλεσμα αυτό εκτός από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Δήμαρχο Αγρινίου, Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους Ευρυτανίας σε όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας. Έγινε και στους ίδιους προσωπικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας αλλά και μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, η οποία περιείχε μεταξύ άλλων συνημμένες τις χιλιάδες υπογραφές πολιτών που συγκεντρώθηκαν για το θέμα αυτό. Θεωρεί την παρουσία τους στη συνάντηση αυτή απαραίτητη και αυτονόητη προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του στόχου.

“Στη συγκεκριμένη συνάντηση καλούνται και όσοι πολίτες έχουν υπογράψει και ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 297 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 22:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.