Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 14:58

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Το “χρυσό” μετάλλιο για την Ελλάδα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μοναδικό χρυσό μετάλλιο, στις κατηγορίες των γυναικών στο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα G2 “7th President`s Cup’” στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για την Ελλάδα, ήρθε στο Αγρίνιο από την αθλήτρια του “ΤΙΤΟΡΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ”  ΝΙΚΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου, κάθε αγώνας της Νίκης και ένα σκαλοπάτι προς την επίτευξη ενός μοναδικού στόχου για την Αγρινιώτισσα αθλήτρια μας, στο Δυρράχιο της Αλβανίας, στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Ο 1ος αγώνας με την Γαλλίδα αθλήτρια επιβεβαίωσε την υπεροχή της Γιαννιώτη λήγοντας τον αγώνα με τεχνικό νοκ άουτ και σκορ 21-0.

Ο 2ος αγώνας απέναντι στην Ρωσίδα αθλήτρια ήταν αυτός που έβαλε την Νίκη στην 4άδα των μεταλλίων, όπου οι 4 πρώτοι κάθε κατηγορίας ανεβαίνουν στο βάθρο όταν η κατηγορία που αγωνίζονται έχει τουλάχιστον 4 αθλητές.

0 3ος αγώνας με την Ελληνίδα αθλήτρια έδωσε το εισιτήριο για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Παίδων/ Κορασίδων.

Ο 4ος αγώνας απέναντι στην Γερμανίδα αθλήτρια ξεκαθάρισε το χρώμα του μεταλλίου, δίνοντας στην αθλήτρια του ΤΙΤΟΡΜΟΥ το χρυσό μετάλλιο, την 1η θέση στην κατηγορία της και την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό!

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν πάνω από 1.300 αθλητές από 50 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, σύμφωνα με τα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής.

Η Νίκη ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία για το 2022 τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις υπό την καθοδήγηση του Προπονητή – Δασκάλου της ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ,  προπονητή του Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και Καθ. Φυσική Αγωγής.

Μεγάλος χορηγός στην προσπάθεια της Αγρινιώτισσας αθλήτριας είναι η μεγάλη εταιρία του νομού μας  “ALUΧAL KARACHALIOS’”.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρώην αθλητή του συλλόγου μας κύριο Μιχάλη Καραχάλιο για την έμπρακτη στήριξη στο σύλλογο μας, στην Αγωνιστική Ομάδα και στην Νίκη μας!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 968 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 01:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.