Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 18:15

Δράση καθαρισμού από το ΓΕΛ Παναιτωλίου στα Αμπάρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εθελοντική δράση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  (25-2-2022) στην περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου.

Συγκεκριμένα,  οι μαθητές και οι μαθήτριες  του Λυκείου, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών του σχολείου, καθάρισαν το χώρο κοντά στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας, σε μια προσπάθεια βιωματικής προσέγγισης θεμάτων σχετικών με το περιβάλλον και τον εθελοντισμό.

Ο καθαρισμός  διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες και έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου κ. Χρ. Παπαδημητρίου και τοπικών Μ.Μ.Ε. Τα υλικά καθαρισμού (γάντια, σακούλες απορριμμάτων) παρείχε ο Δήμος Αγρινίου, ο οποίος ανέλαβε και την αποκομιδή του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων που συγκεντρώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα από τα ανακυκλώσιμα υλικά που περισυνελέγησαν θα αξιοποιηθούν για την πραγματοποίηση εικαστικής παρέμβασης στο χώρο του σχολείου.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Αγρινίου για την στήριξή του στην υλοποίηση της δράσης, καθώς και τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για την πρόθυμη συμμετοχή τους.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 883 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.