Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 19:34

Καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος από Myprotein και Scitec Nutrition σε μοναδικές προσφορές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακούμε συχνά τον όρο καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος από άτομα που ασχολούνται με το γυμναστήριο και το bodybuilding. Τι είναι όμως η whey protein και πώς συμβάλλει στην βελτίωση της απόδοσής μας και στην ομοιόμορφη αύξηση του όγκου; Για να το κατανοήσουμε θα πρέπει να δούμε τις ιδιότητες και τα οφέλη της πρωτεΐνης ορού γάλακτος.

Προϊόντα από επώνυμες εταιρείες όπως η Myprotein και η Scitec Nutrition σας περιμένουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής Activebody.gr για να υποστηρίξουν στο έπακρο την αθλητική σας δραστηριότητα επιφέροντας μοναδικά αποτελέσματα.

Τι είναι και πώς μας βοηθάει

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος αφορά μία πρωτεΐνη που βρίσκεται φυσιολογικά στο γάλα και επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην προπόνησή μας. Συγκεκριμένα η whey protein μπορεί να συμβάλλει σε:

  • Δόμηση μυών: Οι μύες αγαπούν την πρωτεΐνη, ειδικά τις πλήρεις πρωτεΐνες όπως ο ορός γάλακτος. Η whey protein περιέχει αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAAs), που συμβάλλει σημαντικά στην δόμηση των μυών και την επούλωσή τους μετά από σκληρή προπόνηση.
  • Αναδόμηση ιστών και μυών: Η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλατος έχει αποδειχθεί ότι έχει και επουλωτικές ιδιότητες, αφού συμβάλλει στην ταχύτερη αναδόμηση τραυματισμένων ιστών και στην αναδόμηση του μυϊκού συστήματος.
  • Μείωση λίπους: Η whey protein έχει την ιδιότητα να μειώνει την όρεξη, μειώνοντας την ανάγκη για μεγαλύτερη πρόσληψη θερμίδων. Έτσι μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του ποσοστού λίπους, επιφέροντας καλύτερη γράμμωση.

Επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα

Παρόλο που η καθαρή πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει προφανή οφέλη, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε επώνυμα προϊόντα με εγγυημένα αποτελέσματα. Κορυφαία brands όπως η MyProtein και η Scitec Nutrition παρέχουν τις καλύτερες προτάσεις για να σας συνοδεύσουν στις καθημερινές προπονήσεις σας.

Scitec Nutrition

whey-protein.jpg

Η 100% Whey Protein από την Scitec Nutrition είναι μια άριστη ποιότητα πρωτεΐνης που βασίζεται κυρίως στο τυρόγαλο βοηθάει στην σημαντική μείωση του σωματικού λίπους χάρη στο άζωτο και τα απαραίτητα αμινοξέα για την αναδόμηση των μυών και την συντήρηση των οστών. Βρες την εδώ με ακόμη περισσότερα προϊόντα Scitec Nutrition.

My Protein

impact-diet-whey.jpg

H Impact Diet Whey της Myprotein, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες μπορεί να υποστηρίξει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους και σκληρής προπόνησης για σημαντική καύση λίπους. Απόκτησέ την σήμερα από εδώ σε μοναδική προσφορά!

 

Διαβάστηκε 2425 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 22:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.