Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 11:11

Jaimee Fourlis: εκπροσώπησα και το Αγρίνιο στο Αυστραλιανό Open, ανυπομονώ να ξανάρθω!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Αγρίνιο τον επόμενο χρόνο και να επισκεφτώ το γήπεδο που έχει το όνομά μου», δηλώνει στο agrinionews.gr η φιναλίστ στο μεικτό διπλό του Αυστραλιανού Open Τζέιμι Φουρλής.

Η σπουδαία τενίστρια έκανε περήφανο το Αγρίνιο με τη συμμετοχή και την πορεία της στο κορυφαίο Grand Slam. Και το αίσθημα αυτό στην πόλη είναι δικαιολογημένο καθώς η 22χρονη αθλήτρια έψαξε τις ρίζες της, ήρθε στο Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι, γνώρισε συγγενείς της, έμεινε για αρκετό διάστημα και γνώρισε πολύ κόσμο. Στο Αγρίνιο εξάλλου έκανε προπονήσεις και φυσικοθεραπείες και επέστρεψε δριμύτερη στα κορτ ενώ δεν παρέλειψε να παρακολουθήσει μέχρι και προπονήσεις αλλά και φιλικούς αγώνες του Παναιτωλικού!

«Τιμή που εκπροσώπησα και το Αγρίνιο»

«Μπόρεσα να προπονηθώ στο Αγρίνιο για τέσσερις εβδομάδες πέρυσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Open και νιώθω μεγάλη τιμή που εκπροσωπούσα την πόλη. Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από φίλους και ανθρώπους που γνώρισα όσο ήμουν εκεί και είμαι εξαιρετικά ευγνώμων. Ανυπομονώ να επιστρέψω τον επόμενο χρόνο και να επισκεφτώ το γήπεδο που έχει το όνομά μου», σημειώνει.

Στο μεικτό διπλό του Αυστραλιανού Open 2022 το δίδυμο των Τζέιμι Φουρλής και Τζέισον Κούμπλερ πέτυχαν σπουδαία πορεία φθάνοντας στο μεγάλο τελικό όπου έχασαν τον τίτλο από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς ( Γαλλία) και τον Ιβάν Ντόντιγκ από την Κροατία.

«Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα»

Η Φουρλής έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μεικτό διπλό Grand Slam και η εμπειρία ήταν «μαγική» για την ίδια.

«Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα καταφέρνοντας να φτάσουμε στον τελικό του Αυστραλιανού Open, στο μεικτό διπλό. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε όταν λάβαμε μέρος, θέλαμε απλώς να διασκεδάσουμε στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε στο γήπεδο 15 και μετά παίξαμε στο KIA Arena, το Margaret Court και 2 αγώνες στο Rod Laver που ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Έχω προπονηθεί στο Melbourne Park από όταν ήμουν 10 χρονών και ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα στο Rod Laver.

Το Αυστραλιανό Open είναι ένα από τις αγαπημένες μου διοργανώσεις και νιώθω μεγάλη τιμή που όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μου έρχονται να με παρακολουθήσουν να παίζω», δηλώνει στο agrinionews.gr η ανερχόμενη τενίστρια που έχει όλο το μέλλον μπροστά της .

Οι Αγρινιώτες από την πλευρά τους την περιμένουν ξανά στην πόλη και της εύχονται να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Η Τζέιμι Φουρλής υπογράφοντας αυτόγραφα στο Αγρίνιο
Η Τζέιμι Φουρλής στα δεξιά της φωτογραφίας, κατά τη διάρκεια της απονομής.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 655 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.