Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:23

To κόλπο για να δέσεις μια γραβάτα εύκολα και γρήγορα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν δε φοράτε γραβάτα κάθε μέρα, τότε μπορεί να ξεχάσετε πώς να τη δένετε. Ή αν δεν το έχετε ξανακάνει, αυτό το βίντεο θα σας δώσει μια λύση που θα κάνει σίγουρα τη ζωή σας πιο εύκολη.

Όπως θα δείτε, με μια απλή προετοιμασία, μπορείτε να δέσετε τη γραβάτα σας σε 14 δευτερόλεπτα. Πως; Αφήστε τον Crazy Russian Hacker να σας δείξει στο παρακάτω βίντεο!

Αν και η αρχική παρουσίαση είναι σίγουρα εντυπωσιακή, στα 45 δευτερόλεπτα του βίντεο κάνει μια πιο αργή επίδειξη που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μάθετε το κόλπο.

Τοποθετήστε τη φαρδιά πλευρά της γραβάτας δεξιά και τη λεπτή αριστερά. Φτιάξτε μια θηλιά με τη φαρδιά πλευρά έτσι ώστε η άκρη να είναι προς το μέρος σας. Μετά κάντε μια θηλιά με την πιο κοντή άκρη προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Μετά, με το δεξί σας χέρι, πιάστε την θηλιά της πιο κοντής άκρης και στρίψτε τη προς τη φορά του ρολογιού. Περάστε τη κάτω από την πιο μεγάλη θηλιά. Πιάστε την πιο κοντή άκρη και περάστε τη μέσα από το σημείο που βρίσκεται το χέρι σας.

Από εδώ, απλά πιάστε το πίσω μέρος και τραβήξτε το για να σφίξει. Μετά μπορείτε να το προσαρμόσετε τραβώντας απλή τη λεπτή ή τη φαρδιά πλευρά για να χαλαρώσετε ή να σφίξετε τη γραβάτα.

pronews.gr

Διαβάστηκε 907 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.