Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:11

"Ο Τελευταίος Ιππότης": Το πρώτο βιβλίο του Χρήστου Borgia Δημαρίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ”

Σύντομη περιγραφή:

Ο αρχαιολόγος με τιτάνια ψυχραιμία ξεδίπλωσε τον παλιό σκονισμένο πάπυρο και με μεγάλη έκπληξη διάβασε τον περίεργο γρίφο:

‘‘ ... η διψασμένη νύφη κείτεται στην αγκαλιά της Ζηνοβίας, που στα πέπλα της τα πορφυρά, από ιππότες του Ιωάννη από παλιά κρυμμένο, κάτω από την προστασία του Απόλλωνα, την Ιωνία των Δαναών πάλι θα ανταμώσει...! ‘‘

Ο Μάξιμος είχε πλέον στα χέρια του ένα πολύ σημαντικό στοιχείο και το μόνο που έμενε ήταν να ξεκινήσει μαζί με τους ιππότες του για το μεγάλο ταξίδι προς την Παλμύρα της Συρίας... οι σταυροφόροι για μια τελευταία φορά κινούσαν πάλι...

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Χρήστος Borgias Δημαρίδης

ISBN: 978-618-5437-51-0

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: 350

ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Α5 (14Χ21)

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 15,00 ευρώ

Εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ - Πατησίων 337 & Σκρα 2, Αθήνα 111 43

Τ. 210 2014089 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.dianiapublications.com - FB: Εκδόσεις Διάνοια - Diania Publications Instagram: Εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ

Διαβάστηκε 836 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.