Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 00:37

Ανοιχτά τα καταστήματα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι την Τρίτη 25/1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. «Η γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αφορά τις περιφέρειες που πλήττονται» σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου.

Η ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου:

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΧΥΣΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ 25-01-2022 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Η ανακοίνωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου:

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι, κατόπιν των σχετικών ανακοινώσεων από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, τα καταστήματα στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τρίτη, 25 Ιανουαρίου.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη επί της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στην χώρα μας θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.