Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 19:05

Παναιτωλικός: Έβγαλε βίζα και έρχεται Αγρίνιο ο Ντάγκο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναιτωλικός: Το θέμα με τα χαρτιά του Ντάντρεϊ Ντάγκο ξεπεράστηκε και ο Ιβοριανός εξτρέμ έρχεται Αγρίνιο για να υπογράψει.

Μια εξαιρετική εβδομάδα ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Αγρίνιο για τα «καναρίνια». Ο Παναιτωλικός με δύο εκτός έδρας νίκες με ΑΕΚ και ΟΦΗ, βλέπει ακόμα και… play off, ενώ ενδιάμεσα κέρδισε (2-1) και τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας!

Τα ευχάριστα για τους Αγρινιώτες έχουν και συνέχεια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί μια ακόμα μεταγραφή!

Το γραφειοκρατικό με τη βίζα του Ντάντρεϊ Ντάγκο, διευθετήθηκε και ο Ιβοριανός εξτρέμ αναμένεται να μπει άμεσα στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί.

Οι αφίξεις στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναιτωλικού, δεν σταματούν στον πρώην ποδοσφαιριστή της Σερίφ Τιρασπόλ.

Κλεισμένος θεωρείται και ο 25χρονος επιθετικός της Πάσος Φερέιρα, Ζοάο Πέδρο όπως αποκάλυψε το Sportime. Τελειωμένη θεωρείται και η δική του υπόθεση. Την Παρασκευή ο Πορτογάλος φορ έπαιξε για τελευταία φορά με την Πάσος και η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Παναιτωλικό, είναι θέμα ωρών.

«Κλειδωμένη» είναι και η μεταγραφή του Σουηδού κεντρικού αμυντικού Γιάκουμπ Ούνε Λάρσον. Όπως ανέφερε το Sportime, υπάρχει συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Τζουγκάρντεν. Συνεπώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί και η δική του προσθήκη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.