Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 13:31

Δήμος Αγρινίου: Ενημέρωση ενδιαφερομένων για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων παραχώρησης - κατάληψης Κοινοχρήστων Χώρων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει  τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκίνησε η προθεσμία υποβολής  αιτήσεων παραχώρησης - κατάληψης Κοινοχρήστων Χώρων, με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2022. 

Οι άδειες που θα χορηγούνται θα ισχύουν για το τρέχον έτος δηλαδή έως 31/12/2022.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους αυστηρά εντός της προθεσμίας είτε ηλεκτρονικά (e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Τοπ. Οικ/κής Ανάπτυξης (Στ. Τσιτσμελή & Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου) κατά προτίμηση κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. 

Μετά το τέλος της  προθεσμίας, αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές και ενδεχόμενη κατάληψη κοινοχρήστου χώρου θα θεωρείται αυθαίρετη. 

Επισημαίνεται ότι η χορήγηση της άδειας προϋποθέτει τη μη ύπαρξη οφειλών προς το Δήμο (άρ. 285 ΔΚΚ).

Τηλ. επικοινωνίας: 2641363525, 2641363543

Διαβάστηκε 566 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.