Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 01:08

Βέργος: «Να βοηθάω την ομάδα μου, το μέλλον θα δείξει»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην «Αθλητική Κυριακή» μίλησε ο φορ του Παναιτωλικού Νίκος Βέργος, απαντώντας και σε ερώτηση σχετικά με το πού βλέπει το μέλλον του.

Εκ των ηγετών και πρωταγωνιστών του Παναιτωλικού ο Νίκος Βέργος την τρέχουσα σεζόν, σκοράρει και συνδράμει τα μέγιστα.

Μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά με την πορεία της ομάδας αλλά και του ίδιου.

«Διανύσαμε μία εβδομάδα με τρεις νίκες, δύο διπλά. Νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια», τόνισε αρχικά.

«Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε νίκες. Δεν το καταφέραμε αυτό στην αρχή. Πλέον έχουμε αρχίσει και παίρνουμε αποτελέσματα», προσέθεσε.

Αναφορικά με το πέρασμά του από επτά ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό ανέφερε και το τι τον βοήθησε να κάνει καλή σεζόν τόνισε:

«Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή. Είναι μία συνολική προσπάθεια. Από τη μέρα που πήγα στον Παναιτωλικό. Είναι η πρώτη χρονιά που έχω συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Ο ρυθμός είναι το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό».

Για τις δυσκολίες στην πορεία ενός ποδοσφαιριστή ανέφερε:

«Πρέπει να είσαι δυνατός. Δυνατός σωματικά και ψυχικά. Να αφομοιώσεις τις δυσκολίες και να τις αντιστρέψεις. Αυτό προσπαθούσα να κάνω εγώ. Να πατάς στα πόδια σου και να μη σταματάς».

Τέλος, αναφορικά με την ερώτηση που «καίει» τους φίλους του Παναιτωλικού, το πού βλέπει το μέλλον του υπογράμμισε:

«Έχω σταματήσει να κοιτάω το μέλλον. Κοιτάω κάθε μέρα ξεχωριστά. Να το απολαμβάνω, να παίζω, να βοηθάω την ομάδα μου και στο μέλλον θα δείξει».

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.