Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 18:43

Παναιτωλικός: Δεν φρενάρει την ενίσχυση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός γράφει ιστορία την τελευταία εβδομάδα με νίκες που δεν είχε πανηγυρίσει ποτέ και εμφανίσεις που συζητούνται. Ζει το όνειρό του, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν ξεφεύγει ούτε εκατοστό από την πορεία που χάραξε, τον προγραμματισμό που έκανε και τη διάθεση να ενισχυθεί και να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα.

Μάρτενσον – Ανέστης έχουν ήδη συμμετοχή στις επιτυχίες και άλλοι τρεις στόχοι είναι κοντά στην υλοποίηση. Ο Πέδρο αναμένεται άμεσα, με τον Λάρσον απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξει συμφωνία, ενώ με τον Νταγκό έγινε υπερπροσπάθεια για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και να έρθει.

Σε αυτούς τους παίκτες έχει καταλήξει ο Αναστασίου, με αυτούς το παλεύει η διοίκηση να ολοκληρώσει την ένταξή τους στην ομάδα. Με τον Νταγκό έχει συμφωνήσει πριν τα Χριστούγεννα, αλλά υπήρξε εμπλοκή στην έξοδό που από τη χώρα του προς την Ευρώπη. Με τον Πέδρο στις αρχές Γενάρη αλλά η Πάσος τον κράτησε επειδή αποβλήθηκε ο βασικός φορ. Σημαντικοί παίκτες και οι δύο, αλλά η υπέρβαση πάει να γίνει με τον διεθνή Σουηδό Λάρσον που μπήκε στο κάδρο στα μέσα του μήνα.

Στον Παναιτωλικό αισιοδοξούν ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν τις υπογραφές και των τριών. Με ότι αυτό σημαίνει για την επόμενη μέρα της ομάδας…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 473 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.