Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 19:59

Ψηφιακά ραντεβού και στη ΔΟΥ Μεσολογγίου πλέον

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) επεκτείνει τη λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Ραντεβού μου» στο σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr).

Η ΔΟΥ Αγρινίου ήταν από τις πρώτες ΔΟΥ που εντάχθηκαν στη λειτουργία της πλατφόρμας και πλέον από την Πέμπτη έχει ενταχθεί και η ΔΟΥ Μεσολογγίου.

Στην πλατφόρμα «Τα Ραντεβού μου» οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποί τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν, σε ημέρα και ώρα, όπου είναι διαθέσιμη η σχετική Υπηρεσία. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας προγραμματισμού παρέχεται στον χρήστη ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές (π.χ. ολοκλήρωση, ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός ραντεβού), μέσω e-mail ή/και SMS, στα στοιχεία, που δηλώνει κατά την καταχώρηση του ραντεβού.

Η πλατφόρμα «Τα Ραντεβού μου» έχει ήδη διαχειρισθεί περισσότερα από 54 χιλιάδες ραντεβού κατά τη φάση της σταδιακής ενεργοποίησής της από τον Νοέμβριο 2021 έως σήμερα.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 573 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.