Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 15:20

Σοφία Παπουλάκου - Τα Μυστικά | Νέο Promo Single από το επερχόμενο Digital Album

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σοφία Παπουλάκου έχοντας στις αποσκευές της καλλιτεχνικές σπουδές, πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει το νέο της Promo Single με τίτλο «Τα Μυστικά» από το επερχόμενο Digital Album.

«Τα Μυστικά», σε μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση Βαγγέλη Καραπέτρου, είναι το 1ο δείγμα από το επερχόμενο Digital Album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Πλιός ενώ τους στίχους η Γεωργία Παπαδοπούλου.

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά καλωσορίζει την Σοφία Παπουλάκου. Μια δυναμικά ανερχόμενη τραγουδίστρια, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφράσει και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση, συνεχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική της πορεία.

 

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.