Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 19:33

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Σημαντική νίκη, είχα πει στα παιδιά πως την θέλουμε»

Για σημαντική νίκη έκανε με την σειρά του λόγο ο Γιάννης Αναστασίου με τον τεχνικό του Παναιτωλικού να αναφέρει πως είχε πει στους παίκτες του πως ήθελε το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεγάλη ανατροπή και ακόμα μεγαλύτερη νίκη για τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι πως αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να το πιστέψουμε. Μπροστά η ΑΕΚ έχει ικανότητα. Θέλει και λίγο τύχη. Πέρυσι επιθετικά η ομάδα είχε δυο γκολ, τώρα έχει δυο διπλά. Τα παιδιά δουλεύουν».

Για το σπουδαίο γκολ του Μεντόσα: «Ο Μεντόσα μου είχε πει πως αν κερδίσουμε πέναλτι θα το χτυπήσει και του είπα πως δεν θα χρειαστεί γιατί θα σκοράρει στην εξέλιξη του αγώνα».

Γιαννίκης: «Είναι καταστροφικό αποτέλεσμα»

Για καταστροφικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας για την ήττα από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, παρότι η Ένωση είχε προηγηθεί.

Η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1. Μετά το τέλος του ματς ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV έκανε λόγο για καταστροφικό αποτέλεσμα αναφέροντας τα εξής: «Σίγουρα καταστροφικό αποτέλεσμα. Ήμασταν μπροστά σκορ, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δεν τις πετύχαμε. Βγήκαμε από τον προσανατολισμό μας μετά το 1-1 και φάγαμε το δεύτερο από τα 25 μέτρα. Καταστροφή. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Είναι αποφάσεις που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο ματς. Ανέβηκαν ψηλά χάσαμε τη μπάλα και έφυγε στην κόντρα ο Παναιτωλικός».

Για το πόσο άσχημη ήταν αυτή η ήττα: «Είναι πισωγύρισμα αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι. Όταν είσαι μπροστά 1-0, έχει ευκαιρίες για δεύτερο και τρίτο γκολ και χάνεις, σίγουρα είναι πισωγύρισμα».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 397 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 19:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.