Δευτέρα, 16η Μαίου 2022  9:54 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 20:15

Η αποκατάσταση της Γέφυρας Ευήνου μοναδικό θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Β.Γκίζα με τον Περιφερειάρχη Ν.Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το έργο αποκατάστασης της Γέφυρας του Ευήνου ήταν το μοναδικό θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα και των Αντιδημάρχων Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννη Παπαϊωαννίδη και Δ.Ε. Χάλκειας κ.Σπύρου Τραχύλη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Πάτρα.

Ο κ.Γκίζας και οι Αντιδήμαρχοι ζήτησαν την επίσπευση του έργου λόγω των σοβαρών δυσκολιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις καθημερινές τους μετακινήσεις οι κάτοικοι της Δ.Ε. Χάλκειας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της 11ης Δεκεμβρίου που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση της Γέφυρας.

Ο κ.Φαρμάκης σημείωσε ότι, το συγκεκριμένο θέμα λόγω της σοβαρότητός του βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας των προτεραιοτήτων της Περιφέρειας και των συναρμόδιων Υπουργείων, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι σχετικές μετρήσεις και οι έλεγχοι στο σημείο. Δεν παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο με πολλές κατασκευαστικές παραμέτρους που θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν. Ο ίδιος επεσήμανε ότι, από την πρώτη στιγμή και προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοικοι και όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή της Χάλκειας, υπήρξε άμεση κινητοποίηση για την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Ευηνοχωρίου της Ιονίας Οδού ενώ έχει ήδη τακτοποιηθεί και το θέμα των μαθητικών δρομολογίων.  

 

Διαβάστηκε 174 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα