Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 11:29

Κορονοϊός : Μαϊμού μάσκες Ν95 – 12 σημεία που πρέπει να προσέχουμε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμβουλές που πρέπει να προσέχουμε ώστε να αποφεύγουμε τις μαϊμού μάσκες Ν95 και να χρησιμοποιούμε τις αυθεντικές δημοσίευσε η εφημερίδα “New York Times”.

Αρχικά θα πρέπει να προσέχουμε τη συσκευασία τους, να είναι σφραγισμένη, ώστε να μην έχει χρησιμοποιηθεί από άλλους. Στη συσκευασία αυτή να αναγράφονται λεπτομέρειες για την εταιρεία κατασκευής, το λογότυπό της, την ιστοσελίδα της αλλά και τον τόπο που έγινε αυτό.

Στις αυθεντικές N95 αναγράφεται πάντα και ημερομηνία λήξης.

Η N95, σύμφωνα με το άρθρο, δεν πιστοποιείται από κάποιον φορέα, όπως τον FDA στις ΗΠΑ, οπότε αν δούμε κάποια τέτοια ένδειξη στη συσκευασία τους, τότε πρέπει να προβληματιστούμε.
Επίσης προβληματιζόμαστε αν αναγράφεται, π.χ., η λέξη «αυθεντική», καθώς οι πραγματικά αυθεντικές δεν χρειάζεται να το αναφέρουν.

Προσέχουμε επίσης και ό,τι άλλο κοιτάμε στις συσκευασίες όλων των προϊόντων, για παράδειγμα τυχόν ορθογραφικά λάθη, οπότε, αν τα εντοπίσουμε, εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για απομίμηση και μάλιστα κακή…

Αντίστοιχα, και για τις μάσκες ΚΝ95.

Καλό θα ήταν να επισκεφθούμε, τέλος, και την ιστοσελίδα που επικαλείται η εταιρεία, ώστε να συγκρίνουμε με το προϊόν που έχουμε στα χέρια μας, αλλά και να ελέγξουμε τυχόν κωδικούς πιστοποιήσεων.

n95 maskes covid

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 349 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.