Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 10:22

Διαδικτυακή ιατρική ημερίδα για την πανδημία του κορωνοϊού με συμμετοχή Αιτωλοακαρνάνων ιατρών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ιατρική ημερίδα διοργανώνεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Στην ημερίδα συμμετέχουν και ιατροί- επιστήμονες από την Αιτωλοακαρνανία που και την περιοχή του Ξηρομέρου:

Ο κ. Ιωάννης Χρόνης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός – Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ Μύτικα, η κα Σοφία Χολή, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ – Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Υ Αστακού, ο κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός – Διευθυντής Ε.Σ.Υ Π.Ι Αγγελοκάστρου – Συντονιστής 3ης ΤΟ.Μ.Υ Αγρινίου, ο οποίος πολύ συχνά ενισχύει τα Κ.Υ. Μύτικα και Αστακού και καθώς και ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ – Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ Κατούνας, ο οποίος με τη σειρά του ενισχύει κατά καιρούς το Κ.Υ. Αστακού.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 187 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.