Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 13:40

Επίσκεψη του Αντ/ρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Βασιλόπουλου Θεόδωρου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου του 2022 επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Παπασάικας Περικλής, αναφέρθηκε στην Ιστορία του Α.Σ. και γνωστοποίησε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού καθώς και τα μελλοντικά σχέδια του Δ.Σ. για την ανάπτυξή του. Στη συνέχεια συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την αγροτική κοινότητα, όπως η ακαρπία του 2021, οι αυξήσεις τιμών που συνεπάγονται υψηλότερο κόστος καλλιέργειας, η άρδευση, η επισκευή και συντήρηση των αγροτικών δρόμων, η δακοκτονία κλπ.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε  για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την Περιφέρεια και ανανεώθηκε το ραντεβού – με τη συμμετοχή και άλλων φορέων – όταν οι συνθήκες που αφορούν την πανδημία βελτιωθούν.

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.